Immopoint uw vastgoedmakelaar met kantoren te Schilde en Wuustwezel
login

login


Een nieuw account maken
Gebruikersnaam of wachtwoord vergeten

Blog

Heet-van-de-naald vastgoednieuws, een boeiend artikel over één van onze (nieuwbouw)projecten of een kijkje in ons bedrijf? Lees verder!

Ga terug
Onze gloednieuwe website

Onze gloednieuwe website

Met gepaste trots kondigen we onze gloednieuwe website aan. Het werd geen renovatie, maar we kozen voor een volledige nieuwbouw! En die is nu helemaal afgewerkt tot in de puntjes. We zijn voor een frisse look gegaan met veel kwalitatieve beelden. Maar we hebben bij het ontwerp ook rekening gehouden met u als gebruiker.

Gebruiksvriendelijk

Navigeren gaat nog sneller en eenvoudiger op onze nieuwe site. Bij al onze panden vermelden wij vanaf nu ook de adressen. Op die manier zoekt u op een kaart exact uit waar het vastgoed zich bevindt. Zo kan u al een concreet beeld vormen van de buurt.

Wij werken de informatie op onze site “in real time” bij, zodat u steeds ons actueel vastgoedaanbod (verkoop en verhuur) kan consulteren. Bovendien is onze site ‘responsive’. Dat betekent dat u met al uw toestellen, vaste computer, tablet en smartphone, een perfect ‘beeld’ krijgt.

Regelmatig nieuwtjes

Op onze website vindt u vanaf nu ook een nieuwsrubriek. Regelmatig posten we relevante artikelen over wat er leeft in de vastgoedmarkt en met welke projecten wij bezig zijn. Onze eerste blog is gepubliceerd: die gaat over de opmars van de Belg als vastgoedbelegger.

Eén login

Met één paswoord heeft u nu toegang tot al uw gegevens. Als verkoper of verhuurder krijgt u zicht op het verloop van uw vastgoeddossier: de bezoeken, mails en statistieken zijn zichtbaar. Als makelaar logt u in en raadpleegt u al onze documenten, promomateriaal, cursussen en drukwerk. En elke bezoeker kan een eigen login aanmaken waarin hij zoekopdrachten kan bewaren en doorsturen.

Wij nodigen u uit om een kijkje te nemen op onze nieuwe website. Mocht u vragen, opmerkingen of suggesties hebben, dan horen wij die graag!Om deze functie te gebruiken dient u ingelogd te zijn.

Login
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken. Lees meerVerder gaan