Immopoint uw vastgoedmakelaar met kantoren te Schilde en Wuustwezel
login

login


Een nieuw account maken
Gebruikersnaam of wachtwoord vergeten

Blog

Heet-van-de-naald vastgoednieuws, een boeiend artikel over één van onze (nieuwbouw)projecten of een kijkje in ons bedrijf? Lees verder!

Ga terug
Immo Point Network breidt uit!

Immo Point Network breidt uit!

Welkom Immo Point Kempen!

Sinds 16 augustus verwelkomen wij de collega's van Glenisson Immobiliën uit Turnhout die vanaf heden deel uitmaken van het Immo Point Network en dit onder de naam Immo Point Kempen.

Vanaf heden is dezelfde visie, enthousiasme, kwaliteit, kennis én 22 jaar ervaring ook terug te vinden in deze regio. 

Het gloednieuw kantoor gevestigd te Kasterlee, Retiesebaan 3 is de kers op de taart van deze samenwerking en een duidelijke signaal van een nieuw tijdperk.

Door het beste van beide werelden te combineren, zijn wij ervan overtuigd dat dit een antwoord biedt aan de steeds toenemende complexiteit van aan- en verkopen van vastgoed, constante marktveranderingen en de eisen van verkopers en kopers van morgen.

De gedrevenheid van Ronny Rogiers, Sophie Van Aelten en hun medewerkers Anthony en Katleen om de juiste koper of verkoper te verbinden, is groter dan ooit.  Constante opleiding en bijscholing garanderen de kwaliteit en de service.

Ronny, Sophie en het team bieden reeds vandaag een bijzonder gediversifieerd en ruim vastgoedaanbod te koop en te huur in Kasterlee zelf maar ook in de rest van de Kempen.  Dit gaande van woningen en appartementen tot handelspanden en bouwgronden. Immo Point Kempen heeft ook heel wat interessante nieuwbouwprojecten in portfolio die kunnen dienen als privéwoning of als investering. Zowel nieuwbouwappartementen al dan niet met handelsruimte en nieuwbouwwoningen zitten mee in hun aanbod.

Immo Point Kempen is een echte aanwinst voor kopers én verkopers van vastgoed in de Kempen en voor alle collega’s van het Immo Point Network, dat naast Schilde ook kantoren te Antwerpen, Zandhoven, Wuustwezel, Schoten, Merksplas en Heist-op-den-Berg telt.  

Nieuwsgierig? Wij zorgen voor een lekkere koffie!

Met enthousiaste groet,

Het Immo Point NetworkOm deze functie te gebruiken dient u ingelogd te zijn.

Login
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken. Lees meerVerder gaan