Immopoint uw vastgoedmakelaar met kantoren te Schilde en Wuustwezel
login

login


Een nieuw account maken
Gebruikersnaam of wachtwoord vergeten

Blog

Heet-van-de-naald vastgoednieuws, een boeiend artikel over één van onze (nieuwbouw)projecten of een kijkje in ons bedrijf? Lees verder!

Ga terug
Het Immo Point Network breidt opnieuw uit !

Het Immo Point Network breidt opnieuw uit !

Vestiging nummer 9 krijgt een locatie, gezicht en naam : Immo Point Entrez te Brasschaat is een feit. Dat is opnieuw goed nieuws voor onze klanten die vandaag andere eisen en verschillende verwachtingspatronen hebben van een makelaar. Vastgoed als eerste aankoop, wijziging in een gezinssituatie, verandering van voorkeuren, investering, huren en verhuren … het blijft telkens maatwerk en een persoonlijke aanpak.

Gezien we met een groep makelaars in het Immo Point Network intensief samenwerken en de klant centraal stellen is dit voor de regio Brasschaat een nieuwe aanwinst en aanvulling. Dat is vooral interessant voor onze klanten omdat ons vastgoedaanbod uitbreidt in deze regio en we de expertise versterken. Zo kunnen we een nog betere dienstverlening aanbieden en inspelen op een sterk veranderlijke markt.

Sinds 1 oktober gebruikt “Immo Point Entrez” de knowhow, tools, opleiding, reclame, marketing, communicatie en werkprocessen van het Immo Point Network. De succesfactor voor alle partijen krijgt hierdoor een significante positieve flow.

Zaakvoerder Thomas Schaevers is vooral een ondernemer en  teamspeler die met dezelfde passie voor vastgoed, klanten en service te werk gaat. Samen met zijn team stelt hij de klant centraal en werkt hij intensief samen om een duurzame meerwaarde op lange termijn te creëren  ’Of anders gezegd, alle kennis en competenties in het netwerk versterken elkaar ten dienste van onze klanten!

Het Immo Point Network Team heet hen alvast van harte welkom binnen de Immo Point familie!Om deze functie te gebruiken dient u ingelogd te zijn.

Login
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken. Lees meerVerder gaan