Immopoint uw vastgoedmakelaar met kantoren te Schilde en Wuustwezel
login

login


Een nieuw account maken
Gebruikersnaam of wachtwoord vergeten

Blog

Heet-van-de-naald vastgoednieuws, een boeiend artikel over één van onze (nieuwbouw)projecten of een kijkje in ons bedrijf? Lees verder!

Ga terug
Het grootste vastgoedaanbod van Noord-Antwerpen voortaan onder één dak!

Het grootste vastgoedaanbod van Noord-Antwerpen voortaan onder één dak!

 Alle panden in Noord-Antwerpen, de Kempen en het Waasland zijn ‘verdwenen’… en vind je voortaan terug op één overzichtelijke en gebruiksvriendelijke immosite!

Heb jij een leuk huis of appartement gezien, maar kan je het plots niet meer vinden op de gekende immosites? Dat zou best kunnen, want samen met andere makelaars uit Noord-Antwerpen hebben we de krachten gebundeld en staan we vanaf 1 december 2018 exclusief op IMMOSCOOP. Hier vind je dan ook het meest volledige en nieuwste aanbod van panden in jouw regio.

IMMOSCOOP is een initiatief van vastgoedmakelaars en dat is meteen één van de vele troeven. Doordat de inhoud door de makelaars rechtstreeks op www.immoscoop.be wordt geplaatst, garanderen we dat deze info up-to-date en accuraat is.

Heb jij al een bezoekje gebracht aan IMMOSCOOP? Met meer dan 1 miljoen bezoekers per maand ben je lang niet alleen! Ga op ontdekking in jouw regio en droom weg bij het unieke aanbod van deze uiterst gebruiksvriendelijke en rustige immosite.

Tot snel op www.immoscoop.be!

Het IMMO POINT TEAM wenst u alvast veel succes met uw zoektocht!Om deze functie te gebruiken dient u ingelogd te zijn.

Login
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken. Lees meerVerder gaan