Immopoint uw vastgoedmakelaar met kantoren te Schilde en Wuustwezel
login

login


Een nieuw account maken
Gebruikersnaam of wachtwoord vergeten

Blog

Heet-van-de-naald vastgoednieuws, een boeiend artikel over één van onze (nieuwbouw)projecten of een kijkje in ons bedrijf? Lees verder!

Ga terug
Immo Point slaat zijn vleugels uit

Immo Point slaat zijn vleugels uit

Immo Point heeft zopas een nieuw kantoor geopend op het eilandje in Antwerpen. Dat is meteen de zevende vestiging van het immokantoor in de regio Antwerpen.

De ‘roots’ van het bedrijf liggen in Schilde waar 22 jaar geleden bedrijfsleider Luc Missotten het eerste kantoor oprichtte. Intussen zijn er kantoren bijgekomen in Zandhoven, Wuustwezel, Schoten, Merksplas en Heist op den Berg. 

“En het houdt hier niet op” zegt Luc Missotten. “We willen nu een volgend kantoor openen in de zuidrand van Antwerpen. In Wilrijk, Edegem of Hove. En dan willen we de rest van Vlaanderen veroveren. We zoeken bestaande kantoren met franchisenemers die onder ons logo willen samenwerken. We willen ons keurmerk uitdragen in de rest van Vlaanderen. Onze franchisenemers krijgen ons handboek waarin is beschreven hoe we werken, met ook onze huisstijl erbij”.

Met uitzicht op ’t Mas

De nieuwe locatie op ’t eilandje is niet toevallig gekozen. Aan de Entrepotkaai verrijst weldra een nieuw project van luxeflats, op de plek waar nu nog het oude Havenhuis staat. Dat gebouw wordt in april, mei van het volgend voorjaar afgebroken. In de plaats komen er 67 appartementen die in 2020 klaar moeten zijn. De immobiliënkantoren Immo Point en De Meester zorgden voor de verkoop. 

Het nieuwe woonproject heet ‘Aequor’, waarin alvast het Latijnse woord voor ‘water’ is terug te vinden. De appartementen kijken dan ook allemaal uit op het Willemdok, met op de achtergrond het Mas en nog wat verder de Schelde.

Het project is een realisatie van de projectontwikkelaars Vlaamse Poort en Bermaso. Het oude Havenhuis werd vorig jaar verkocht aan Xavier Painblanc, de eigenaar van Bermaso. De verkoopprijs lag rond de 26 miljoen. Het hele project is een realisatie van het architectenbureau Crepain Binst. De prijzen van de appartementen variëren van rond de 350.000 tot boven de 700.000 euro. Voor de twee lofts van meer dan driehonderd vierkante meter op de hoogtes verdieping zouden de prijzen een veelvoud bedragen. 

Bron: Made in AntwerpenOm deze functie te gebruiken dient u ingelogd te zijn.

Login
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken. Lees meerVerder gaan