Immopoint uw vastgoedmakelaar met kantoren te Schilde en Wuustwezel
login

login


Een nieuw account maken
Gebruikersnaam of wachtwoord vergeten

Waarom Immo Point

20 jaar geleden richtten Ingrid Foscez en Luc Missotten Immo Point op. Als gedreven netwerkers bouwden ze snel een klantenbasis op. Ingrid en Luc sloten menig gesprek af met de woorden: “Als u een vraag heeft over vastgoed, aarzel niet om mij te bellen, ik geef u met veel plezier gratis en vrijblijvend vastgoedadvies!” Door hun integere manier van werken en voortdurende focus op een excellente service, zowel naar koper en verkoper, huurder en verhuurder, bouwden ze snel een stevige reputatie uit.

Immo Point uitgegroeid tot een netwerk van 15 kantoren in de provincie Antwerpen. Het Immo Point team is 6 dagen op 7 passioneel bezig met het bemiddelen bij verkoop en verhuur van residentieel en commercieel vastgoed en nieuwbouwprojecten. 238.000 klanten deden ondertussen beroep op de diensten van Immo Point. 15.000 van hen ontvangen regelmatig een gepersonalisserde mail waarin een selectie van vastgoed wordt voorgesteld.

Immo Point richt zich bewust op een breed publiek door zijn gediversifieerd vastgoedaanbod. U kan er terecht voor een appartement, een rijwoning, een gezinswoning of een residentiële villa. Maar ook voor een opbrengsteigendom, een praktijkruimte of commerciëel vastgoed. Daarbij staat Immo Point steeds garant voor zijn excellente service, nu en in de toekomst.

Ook na 20 jaar bent steeds u nog steeds van harte welkom voor gratis en vrijblijvend vastgoedadvies. Wij helpen u met veel plezier verder!

Ontdek wat Immo Point voor u kan betekenen bij de verkoop of verhuur van uw woning.

Deskundige schatting

Deskundige schatting

Immo Point zorgt voor een eerlijke waardebepaling

U weet wat uw woning waard is. Maar hoe projecteert u dit naar de huidige markt?

Wij maken een gratis en vrijblijvende realistische waardebepaling van uw eigendom. Onze marktkennis maakt voor u het verschil!

Onze medewerkers komen bij u langs voor het opmeten en beschrijven van uw woning. Wij doen navraag bij de gemeente over de stedenbouwkundige mogelijkheden zodat potentiële kopers meteen overtuigd kunnen worden met correcte informatie.

Vraag HIER een gratis en vrijblijvende schatting aan

De opdracht tot verkoop

De opdracht tot verkoop

Immo Point maakt er meteen werk van

U heeft beslist uw woning te verkopen? Wij stellen onmiddellijk uw verkoopdossier samen. Efficiënt en discreet. Wij verzamelen daarvoor alle wettelijke documenten.

We maken bovendien een uniek fotodossier van uw eigendom. Dit vormt hét visitekaartje van uw woning!

Uw eigendom in de spotlights

Uw eigendom in de spotlights

Immo Point zorgt voor doelgerichte reclame op maat

Websites, advertenties, folders, sociale media… Wij zorgen voor een doelgerichte reclamecampagne die de aandacht van potentiële kopers op uw woning vestigt.

Onze nieuwe website www.immopoint.be

Onze website is ons visitekaartje op het internet. Wij besteden er de grootste zorg aan en updaten de informatie dagelijks. We stellen vast dat de bezoekers regelmatig onze site consulteren. Ons volledig vastgoedaanbod wordt eveneens geadverteerd op de belangrijkste vastgoedsites. (incl. logo’s vastgoedsites)

Uniek aankondigingsbord

Immo Point werkt samen met een externe firma die instaat voor de opmaak en de plaatsing van de aankondigingsborden. Onze borden zijn voorzien van reflecterende letters, waardoor ze ook in het donker leesbaar zijn. Zelf zorgen we voor een duidelijke bewegwijzering met pijlen en bordjes. 

Gedrukte pers

Om uw eigendom maximaal in de aandacht te brengen, wordt er ook een publiciteitspakket in de gedrukte pers samengesteld. Dit omvat advertenties in (regionale) kranten, immo magazines en gespecialiseerde pers.

Ons groeiend kantorennet en team

Immo Point heeft kantoren in Schilde, Wuustwezel, Zandhoven, Schoten & Merksplas. Deze goedgelegen kantoren beschikken elk over een overzichtelijke etalage met ons nieuwste vastgoedaanbod. Bovendien zijn al onze medewerkers op de hoogte van ons volledige vastgoedaanbod.

Sociale media

Regelmatig wordt ons vastgoedaanbod gepost in ons netwerk in de sociale media zoals Facebook, LinkedIn, Twitter & Pinterest.

 

Excellente service

Excellente service

Laat de organisatie aan ons over

Alle afspraken met de toekomstige kopers lopen via onze kantoren.

Al onze kantoren hebben ruime openingsuren en doorlopend geopend zodat wij snel kunnen reageren. Buiten deze openingsuren zijn onze medewerkers steeds beschikbaar op afspraak.

Al onze klanten worden tijdens de bezichtiging van uw eigendom door ons rondgeleid en begeleid. Nadien krijgt u de nodige feedback zodat u op de hoogte blijft van het verloop van uw verkoopdossier.

Wanneer een potentiële koper een bod doet, komen we in de cruciaalste fase van de verkoop van uw eigendom. Onze medewerkers zorgen ervoor dat u tijdens dit hele proces wordt begeleid, geïnformeerd en geadviseerd zodat u een doordachte beslissing kan nemen. Onze ervaring maakt voor u het verschil!

Uw eigendom is verkocht!

Uw eigendom is verkocht!

Verkoopovereenkomst en akte

Proficiat! Uw woning is verkocht. Dankzij een doorgedreven opleiding en constante bijscholing hebben onze medewerkers alle expertise in huis om een correcte verkoopovereenkomst op te maken.

Na goedkeuring van de notaris wordt deze verkoopovereenkomst voorgelezen en ondertekend op het kantoor van Immo Point. In een later stadium, bij het verlijden van de akte door de notaris, wordt u door één van onze medewerkers bijgestaan. Pas dan beschouwen wij onze opdracht als volbracht!

Om deze functie te gebruiken dient u ingelogd te zijn.

Login
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken. Lees meerVerder gaan