Immopoint uw vastgoedmakelaar met kantoren te Schilde en Wuustwezel
login

login


Een nieuw account maken
Gebruikersnaam of wachtwoord vergeten

Mansum - Turnhout


€ 199.750,-

Beschrijving

Schitterend nieuwbouwproject van 8 appartementen, op toplocatie in het centrum


Deze 8 hedendaagse appartementen zijn zeer comfortabel, met ruime kamers, berging, badkamer, afzonderlijk toilet, gemeenschappelijke afvalberging, ...

De terrassen zijn zuid georiënteerd en er is veel en ruime parkeergelegenheid: 10 garages, 8 parkeerplaatsen + 2 mindervalidenparkeerplaatsen en een fietsenstalling voor 24 fietsen.

Er wordt veel aandacht besteed aan de groene zones, met o.a. aanplanting van een bomenrij voor de beschaduwing van de parkeerplaatsen dewelke aangelegd worden met grasdallen, aanplanting van heesters in de randstroken en een groendak op het garagegebouw.

Bouwschil conform BEN, verluchtingssysteem D, zonwerend glas op het zuiden, akoestisch isolerend schrijnwerk aan de straatzijde en akoestische prestaties in het algemeen.

De ligging is ideaal, nl. op wandelafstand van de markt van Turnhout met horeca, winkels e.d. Het openbaar vervoer is makkelijk toegankelijk, een bushalte bevindt zich vlakbij.

Voor meer informatie omtrent prijzen, lastenboek e.d. staan wij steeds ter beschikking en geven vrijblijvend graag meer advies en informatie.

Beschikbaarheid

VerdiepingSlaapkamersOppervlakteTerrasPrijs
0285 m²10 m²€ 199.750,-Details

Bezoek / informatie aanvraag

Contact gegevens

Om deze functie te gebruiken dient u ingelogd te zijn.

Login
Ontdek hoeveel uw eigen woning waard is
x

Vraag vrijblijvend een schatting aan

Nieuwsgierig naar uw budget voor de aankoop van een nieuwe woning? Vraag volledig vrijblijvend een gratis schatting aan voor uw huidige woning.

Vraag hier uw schatting aan
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken. Lees meerVerder gaan