fbpixel

Immo Point | Deel van ons netwerk

immopoint

Word lid van het Immo Point Network en versterk je immokantoor

De kracht van een altijd groeiend netwerk

Bij Immo Point Network combineren we lokaal ondernemerschap met de kracht van een uitgebreid netwerk. Daarbij geloven we sterk in samenwerken. Elk van onze kantoren draagt bij aan onze reputatie als kennishub. Samen delen we kennis, professionalisme en de juiste spirit, waardoor we de uitdagingen van de vastgoedmarkt met vertrouwen tegemoet treden

text-image
image-text

Onze missie

Met het Immo Point Network willen we de standaard zetten in de vastgoedmarkt. Niet alleen door vastgoed van topkwaliteit aan te bieden, maar ook door een superieure samenwerking te garanderen. Ongeacht of iemand op zoek is naar een nieuwe thuis, een woning wilt verkopen of interesse heeft in een waardevolle investering: ons team van deskundige makelaars staat klaar om iedereen te voorzien van het meest waardevolle advies, afgestemd op hun unieke situatie

Voordelen van het Immo Point Network

Netwerk van ervaren makelaars

Sluit je aan bij een groep van professionele makelaars die hun best practices delen en elkaar actief ondersteunen

Focus op de kern van de zaak

Wij nemen operationele en administratieve lasten uit handen zodat jij je kunt concentreren op het leveren van kwaliteit aan je klanten

Opleidingen op maat

Onze gerichte trainingen zijn afgestemd op de specifieke behoeften van makelaars, zodat je altijd up-to-date blijft met de nieuwste trends, wetgeving en beste werkwijzen in de vastgoedbranche

Gebundelde marketingkracht

Profiteer van een groter marketingbudget en krachtige, collectieve campagnes. Zo kan jij je vastgoedbedrijf laten groeien.

Ondersteuning

Met meer dan 1.000 immoborden en een uitgebreide database bereik je een groot publiek! Onze gedeelde klanten- en pandendatabase zorgt voor krachtige online aanwezigheid.

Bewezen strategieën

We testen verschillende technieken en benaderingen om te ontdekken wat het beste werkt voor vastgoedverkoop. De succesvolle strategieën worden gedeeld, zodat jij direct kan profiteren van bewezen methoden om je verkoopresultaten te verbeteren.

Centrale Testing
en Bewezen Strategieën:

We experimenteren met verschillende technieken en benaderingen om te ontdekken wat het beste werkt voor vastgoedverkoop. De succesvolle strategieën worden gedeeld, zodat jij direct kunt profiteren van bewezen methoden om je verkoopresultaten te verbeteren.

Met deze waardevolle inzichten sta je stevig in je schoenen en kun je je klanten nog beter van dienst zijn.

text-image
image-text

Gebundelde kracht voor een succesvolle verkoop

Met alle immoportalen en sociale media lijkt het eenvoudiger dan ooit om vastgoed te verkopen. ‘Kan ik zelf ook’, denkt u misschien. Maar het is slechts één stap in het hele proces. Vertrouw daarom op een makelaar die voluit voor succes gaat. Wij onderhandelen de beste voorwaarden zodat u steeds een ideale positie inneemt bij de verkoop van uw woning. Onze kennis zorgt voor een succesvol resultaat waar u financieel voordeel uit haalt!

Een sterker inkoopverhaal

Jouw collega makelaars zullen je regelmatig een pand en/ of klant aanbieden die buiten hun regio ligt maar binnen jouw regio!

IMMO POINT NETWORK,
onze waarden, jouw vertrouwen

In het Immo Point Network geloven we sterk in de kracht van samenwerken. Eén gemeenschappelijke visie, gevoed door jarenlange expertise en de passie voor kwaliteit in alles wat we doen. Die visie, opgebouwd rond onze vijf kernwaarden, bepaalt onze manier van werken en hoe we omgaan met onze klanten, partners en elkaar.

Moderniteit +

In een snel veranderende wereld is het cruciaal om bij te blijven en jezelf aan te passen aan de nieuwste ontwikkelingen. De verwachtingen en behoeften van onze klanten evolueren constant, daarom zorgen we ervoor dat onze diensten altijd up-to-date zijn. Met een scherp inzicht in de markt streven we ernaar om altijd net dat tikkeltje meer te bieden, niet alleen in de kwaliteit van onze service, maar ook in ons aanbod

Organisatie +

Het Immo Point Network regelt het: daar kan je altijd op vertrouwen. Het succes van onze klanten is dan ook onze verantwoordelijkheid. We begrijpen dat vastgoedtransacties complex kunnen zijn en dat klanten op zoek zijn naar betrouwbare en professionele begeleiding. Of het nu gaat om het kopen, verkopen, huren of verhuren van vastgoed: wij nemen onze verantwoordelijkheid en zetten ons in om steeds topkwaliteit te bieden

Betrouwbaarheid +

Bij het Immo Point Network zijn duidelijkheid en vertrouwen essentieel in het opbouwen van sterke en langdurige relaties met onze klanten. Wij zijn straight to the point, maar altijd met een gezonde dosis empathie en respect. Onze klanten kunnen 100% vertrouwen op onze kennis, expertise en ondersteuning, zodat ze een zorgeloos traject kunnen doorlopen bij al hun vastgoedtransacties.

Ondernemerschap +

Onze scherpe ondernemersgeest motiveert ons om het beste uit elke situatie te halen. Problemen bestaan niet, enkel oplossingen. Die manier van denken zorgt ervoor dat wij steeds creatief en proactief zijn en elke kans in de vastgoedmarkt met beide handen vastgrijpen. Wij gaan altijd die extra mile voor succes, omdat wij de waarde van elke investering zien. Niet alleen emotioneel maar ook financieel.

Verbondenheid +

Ons netwerk van lokale kantoren is een hechte community. De expertise van al onze lokale kantoren wordt gevoed door de gedeelde ervaring van buiten de eigen regio. Dankzij die unieke samenwerking zorgen we ervoor dat elke klant een oplossing op maat krijgt die altijd dat tikkeltje verder gaat. Zo zijn we altijd een stap vooruit in het vervullen van de behoeften van onze klanten

Onze makelaars aan het woord

Ontdek wat onze makelaars te zeggen hebben over hun ervaringen binnen het Immo Point Network en hoe ons netwerk hun praktijk heeft versterkt.

Arne Dekkers

TOPO als first believer

De aanvaarding van nieuwe Immo Point Network Partners zijn gestoeld op totaal andere waarden, normen en inplanting van kantoren. Verder is er ruimte voor eigen input en ideeën.

Arne Dekkers
Sophie Van Aelten

Kennis en ervaring worden gedeeld

Binnen het netwerk kunnen ervaring en kennis gedeeld worden waardoor het eenvoudiger om in te spelen op tendensen in zeer concurrentiële vastgoedmarkt. 
Dankzij dergelijke kracht van een netwerk wordt onze naam sterk gepositioneerd in de markt.

Sophie Van Aelten

Ontdek de kracht van onze kernwaarden

Wil je een betrouwbare partner die jou kan ondersteunen bij al je vastgoedbehoeften? Contacteer één van onze kantoren bij jou in de buurt en ontdek hoe wij onze visie voor jou in de praktijk omzetten om jou steeds het beste resultaat te bieden. Want bij Immo Point ben jij altijd VIP en zit je steeds op de eerste rij voor de beste service.

Om deze functie te gebruiken dient u ingelogd te zijn.

Login / maak een account aan