fbpixel

Immo Point | Onze historiek

immopoint

Pioniers in vastgoed,
het verhaal van Immo Point

Onze historiek

Al meer dan twee decennia heeft Immo Point een onwrikbare reputatie opgebouwd als marktleider en betrouwbare partner in de vastgoedsector. Onze geschiedenis, gevoed door passie en toewijding, is een verhaal van continu streven naar excellentie en klantgerichtheid.

text-image-collection

Onze start

Van ambitieuze visie tot realiteit

Het verhaal van Immo Point begon twintig jaar geleden, toen Ingrid Foscez en Luc Missotten de fundamenten legden voor wat zou uitgroeien tot een gevierd vastgoednetwerk. Zij hebben Immo Point opgebouwd vanuit een ongeëvenaarde visie op dienstverlening en een diepgeworteld geloof in eerlijkheid en integriteit. Het resultaat: een toonaangevende speler in de regio

text-image-collection

Onze groei

Een continu streven naar groei

Door de jaren heen streefden we naar excellentie in alles wat we doen. Daarbij lag onze focus steeds op ongeëvenaarde klantenservice en professioneel advies. Op die manier konden we een unieke vertrouwensband opbouwen met onze klanten én de regio’s waarin we actief zijn.

 

Wat begon als één kantoor in Schilde is uitgegroeid tot een netwerk van meer dan twintig kantoren, verspreid over de provincie Antwerpen en in het Waasland, en zelfs een kantoor in Spanje, Marbella. Die groei is het bewijs van onze toewijding aan het leveren van de hoogste kwaliteit van dienstverlening aan onze klanten, waar ze zich ook bevinden

text-image-collection

Onze toekomst

Een blik op de toekomst

We kijken niet alleen terug op een rijke geschiedenis, maar kijken ook vol enthousiasme en vastberadenheid vooruit naar de toekomst. We blijven ons inzetten voor het leveren van innovatieve oplossingen en het overtreffen van de verwachtingen van onze klanten in een steeds veranderende markt. We nodigen jou graag uit om deel uit te maken van ons verhaal en samen met ons te bouwen aan een toekomst vol succes en mogelijkheden.

Om deze functie te gebruiken dient u ingelogd te zijn.

Login / maak een account aan