fbpixel

Immo Point makelaar in de kijker: Immo Point Lahuis

24-08-2020
Immo Point makelaar in de kijker: Immo Point Lahuis

1.    Waarom heb je een beslissing genomen om naar een samenwerking met een netwerkorganisatie te kijken:

De ontwikkelingen om ons heen gaan erg hard. Het leveren van de diensten en prestaties nu en in de toekomst vereist steeds meer van de vastgoedmakelaar. Een alleen opererend lokaal kantoor mist hier nu al mogelijkheden. In de praktijk zien we dan ook het aantal zelfstandige kantoren in belang afnemen. Voor mij persoonlijk werk ik graag samen omdat het je kennis en kracht geeft en je daarnaast kunt terugvallen op je collega’s binnen het netwerk als het nodig is.

2.    Waarin geloof je als je naar een samenwerking kijkt:

Alleen ga je sneller maar samen kom je verder. Je versterkt elkaar in je marktpositie en je ontwikkeling en je staat er nooit alleen voor.

3.    Waarom heb je gekozen voor het Immo Point Network 

Het Immo Point Netwerk was in 2016 een jong netwerk. In tegenstelling tot een aantal oudere netwerken heb je, zeker de eerste jaren dezelfde belangen. Ik heb dat in andere netwerken anders meegemaakt. Daarnaast vindt ik de cultuur erg belangrijk. Vertrouwen en bereidheid tot samenwerken is hier heel sterk aanwezig en dat maakt ons zowel individueel als collectief sterk.

4.    Waarin verschilt het Immo Point Network met andere netwerkorganisaties:

Het is een jong en dynamisch netwerk.

5.    Wat heeft je beslissing beïnvloed:

De cultuur en het uitgangspunt dat wij als franchise nemers volledig zelfstandig en verantwoordelijk zijn voor ons eigen kantoor en ons eigen werkgebied. Geen bemoeienis van een hoofdkantoor of manager die geen marktverantwoordelijkheid heeft of kent. Eigen verantwoordelijkheid en met je eigen team lokaal en sterk actief zijn.

6.    Welke methodes verschillen in de manier van werken voor & na:

Er ligt een basis structuur en vele commerciële hulpmiddelen zijn beschikbaar. We kunnen ons nu volledig concentreren op onze klanten.

7.    Welke punten zijn het meest verschillend hoe je de dag vandaag je als makelaar je in de markt positioneert:

De wijze waarop we ons kunnen positioneren en de wijze hoe de klant tegen ons aankijkt. Professioneel, sterke marktpositie en toch persoonlijke dienstverlening en betrokkenheid.

8.    Welke elementen waardeer je het meest binnen de netwerkorganisatie:

De onderlinge samenwerking en uitwisseling. Daarnaast de ondersteuning op het gebied van opleidingen, marketing en reclame. 

9.    Welke tools of middelen gebruik je het meest:

De mogelijkheid om panden over een groot netwerk aan te bieden.  Panden van bestaande relaties, die buiten het werkgebied liggen, ook  te kunnen verhuren en verkopen.  De interne kennis en ervaring met elkaar delen.

10.    Iets dat je graag kwijt wenst:

Het deelnemen aan een netwerk is niet iedereen gegeven, je moet durven en kunnen delen. Voor mij is het de juiste keuze geweest en ervaar elke dag de kracht van het netwerk en de samenwerking. We zijn niet voor niets het snelst groeiende kantoor in de regio.

Wie is Immo Point Lahuis:

Dirk lahuis nam op 1 oktober 2016 het bestaande Immo Point kantoor te Wuustwezel over.  Sindsdien bouwt hij dat succesvol uit onder de vlag van Immo Point.
https://www.immopoint.be/kantoor/detail/immo-point-lahuis

Blijf op de hoogte

Om deze functie te gebruiken dient u ingelogd te zijn.

Login / maak een account aan